Şehit Yüzbaşı İbrahim Barış Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://sbarisyurtseveniho.meb.k12.tr
Adres : Çankaya Mh. 6379 Sk. No6 Kepez / Antalya
VİZYON : Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüz yılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst eğitim kurumuna ve yarınlara hazırlamak.
BAŞARILAR : OKULUMUZ İKİLİ EĞİTİMDİR. SABAH 07.00 DA BAŞLAYIP 19.00 DA SONA ERMEKTEDİR. MERKEZE UZAK, KEPEZE BAĞLI BİR OKULDUR. MASA DAĞI MEVKİSİNDEDİR. OKUL BİNAMIZ PREFABRİKEDİR. BÜNYEMİZDE İMAM HATİP ORTAOKULU BULUNMAKTADIR.

Yabancı Dil : İngilizce ve Arapça
Isınma : Klima
Servis : Yok
Ulaşım : Toplu taşıma (Otobüs)